Friday, January 7, 2011

jalan-jalan cameron highlands...

assalamualaikum...

entry kali ni just nak cerita sal percutian aku ngan family tersayang kat cameron highlands... sebenarnya kitorang g cameron pon sebab nak antar aku balik upsi jew, dah kebetulan lalu kat jalan nk p cameron 2 mak aku suggest la p tido (eh, tidoq la) kat situ...so, berangkat la kami ke sana... time atas bukit 2 memang meloya tekak + nak termuntah...hurmmm..biasa la jalan bengkang-bengkok, tapi bila sampai ja kat simpang pulai (tempat xcident paling teruk lam sejarah kat malaysia) aku tergamam gak la bab kesan tayar n serpihan-serpihan bas masih ada kat situ...aku yang tadinya nak termuntah la, meloya la terus hilang pas lalu kat situ...seram beb...huhuu... pastu terjumpa la plak ngan kaum2 orang asli ngah menjual madu lebah, orkid la, rebung la, paku pakis la dan bermacam-macan 'la' lagi (ntah hape2)...okeh2...tengok2 la pic nih...heee...


  i'm alwayz miss my family...huk3...


 mak.....miss u la... :'(


 inilah yang dinamakan candid...hehehe...


 yang ni plak dinamakan syok sendiri a.k.a SS...


 bermalam kat Star Regency Hotel, Cameron Highlands...


on da way nak p upsi singgah kat ayaq terjun nih, makan2 n ambik gambaq...huhu...





 ni ape kes??? hehehe  (~_~)





 


 inilah yang dinamakan kenikmatan...ahah..



strawberi cecah coklat..(ala2 siti gitu..)

muka penuh kepiluan apabila bakal dihantar ke upsi...huhu...

okeh, cukup la sampai di sini saja entry kali nie (mak aihh ayat, x bley bah kot)....hehe....

wasalam....sayonara....



1 comment:

ratna mintak tolong komen =)