Wednesday, April 13, 2011

kembali ke zaman retro

assalamualaikum......



Korang ok ke? Aku Alhamdulillah ok…entry nie aku nak citer pasal aku join kejohanan kursus olahraga upsi, tadi. Walaupun letih aku tetap gak nak buat entry pasal nie… (_ _) skang ni pun mata dah tak larat nak bukak. Esok kelas pukul 11, tapi aku da janji dengan kawan-kawan aku nak pi pukul 8 sebab nak setelkan kitorang punya pendaftaran subjek untuk semester depan.

Ok, berbalik pada cerita olahraga tadi nie, siyes memang aku teringat giler zaman sekolah dulu. Ada kaitan ngan tajuk ker? errr...ok, layan jer....
Sedih pun ada gak sebab rindu balik saat-saat tu. Tapi tu la, mustahil masa tu kembali semula. T__T




Kitorang gerak pukul 8 ke Stadium Proton City, stadium ni area kampus baru upsi yang belom siap lagi tu. Aku pi ngan keta member aku, dalam 5 orang semua. Sampai-sampai jer, terus daftar then makan… (^___^)

Aku nie bukan join acara apa pun, malas sebenarnya...huhu… Tapi aku join perbarisan. Teringat lak masa aku join pebarisan time sekolah dulu. Aku bawak banner bai, kiranya lepas mc umumkan keberangkatan  masuk kotinjen perbarisan, aku la yang masuk dulu. Dengan kebayanya, kasut tinggi lak tu, huish seram sejuk aku time tu. Tapi Alhamdulillah, semuanya berjalan ngan lancar.

Tadi kitornag punya tema warna hijau, memang fevret aku tuh, kitorang punya mascot lak caterpillar. Memang gempak arr…ngeh3.. :)


  *aku kawad macam robot!


Kitorang punya team perbarisan dapat tempat ke-2 daripada 5 team yang bertanding. Kira ok la tu an walaupun kitorang tewas dalam acara balapan….heee~ 
Emm, dalam pukul 4.15, kitorang pun balik. Tapi sebelum balik, wajib photoshoot dulu! :p Layannn…..


 member aku masuk acara 4x400 m...


 nie anak-anak caterpillar






 yang pink kaler n ayu tu akak tini... peace!









 member baik aku kat upsi. diorang la jadi kekuatan aku kat sini..sayang ampa eh.. :")


 ok, jangan tertipu, tu pinjam punya...heee~



sekian, wassalam...sayonara!!!

No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)