Wednesday, June 22, 2011

Alhamdulillah...



assalamualaikum...



alhamdulillah, berkat kesabaran aku menangani kerenah blog yang ntah hapa-hapa nih, akhirnya blog aku dah boleh befungsi semula. banyak entri yang aku nak buat sebelum-sebelum ni, pasal kejayaan aku menjadi penganggur sejati sejak sebulan lebih yang lalu, pasal percutian aku ke langkawi yang ditanggung beres, pasal kucing-kucing aku yang 'kembali' memegang gelaran ibu selepas berhempas pulas melahirkan anak-anak mereka, dan banyak lagi lah pasal-pasal yang lain.


chenang

senang hati...wink3! (^_^)


dah start cuti sem 4 BULAN ni, aku jadik blur lak kat umah nih. tak taw nak buat hamenda. nak merapu dalam blog pun dah incik blog tak kasi, last-last tak lain tak bukan makan jo la kojo den ni aa.


 *depa sakit mata



eksesais...muahaha..

ouh, sebelum terlupa, aritu aku dengan my bff, najmi a.k.a mie *sila klik pi lepak-lepak umah bff kami yang sorang lagi ni, klik lagi. dia tengah cuti skang nih, that's why la dia ajak kami dua orang pi teman dia. best gak sekali sekala lepak-lepak sehari semalam, aku pun tengah memegang gelaran penganggur nih, jadi takdak hal la setakat nak pi tidoq semalam tu kan. *puas habaq ang kami bergosip arituh...muahaha...


afro-mie-aku... 
p/s kami tiga orang ada satu janji untuk ditunaikan sebelum masing-masing jadik bini orang! ngehehehe...


ok, wassalam sayonara....



No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)