Tuesday, July 5, 2011

Siapa Brader Zack Zukhairi tu?






Assalamualaikum...


Tajuk tuh bukan nak carik publisiti ok. =)

ada yang tak kenal lagi ke brader nih? ok, meh aku nak habaq sikit. brader nih salah seorang bolgger yang sangat femes di dalam blog beliau iaitu Realiti Konspirasi.




sebelum aku kenal beliau, aku dok tertanya tanya jugak "eh, pehal orang dok sebut Zack Zukhairi nih? sapa dia tu?? takkan retisss kot?? tak penah dengaq la pulak ada retisss nama tuh". nak dijadikan cerita housemate aku ni punya minat giler ngan brader nih. wakluuuu...apahal aku sorang jer yang tak kenal brader nih. (-__-)


dah tu, time tu pulak dekat fesbuk femes video katun bulat bulat yang ada nama ZackZukhairi. apakah?? start tu la aku layan video video brader nih, best woo! bila video cintan cintun tu aku rasa perghh! terbaik ahh, sweet kot. =) lepas tu ada satu video yang beliau buat pasal kasih seorang ayah macam tu la tak silap aku, serius bergenang ayaq mata aku. tak tipu! kalau korang nak tengok video-video tu skodeng la blog nih.




lepas tu aku start join dunia blogging. tengok orang hado blog aku pun nak hado gak. muihihi...
start ada blog tu la aku search blog  orang tu blog orang nih nak tengok tengok blog depa cemana sampai la aku jumpa blog ZackZukhairi nih. tak silap aku first entri blog beliau yang aku baca pasal Kelas Sains Darjah Empat. best arr, cool jer. tak merapu tak mengauta bagai. lepas tu semua entri dia aku baca! hamek kau. start tu baru la aku tau pehal orang minat brader nih. tengok follower dia kemain ribu riban, fesbuk pun sama, sampai aku nak add pun tak boleh sebab terlampau ramai orang duk add beliau. nasib baik ah ada page dia, laju je la aku like. ngehehe...




entri dia semua best best, yang aku paling minat sekali entri pasal kucing. ada satu entri ni tajuk dia Kenapa Aku Sayang Kucing, aku tak tipu aku nangis baca entri tu. giler sedih kott! dah tu ada entri yang sampai pecah perut aku gelak, tak silap aku entri pasal member dia, Amai kot nama member dia tu. muahahahaha...yang pasal dia buat taik dekat member dia pun best gak. senang cerita terjah sendiri la blog beliau ok. =)



lagi satu kenapa aku suka blog ni sebab brader nih buat research dulu dekat incik google sebelum dia buat entri. memang entri dia tu sangat berilmiah la, dah tentu tentu la beliau pun berilmiah. dia ni pulak pandai main ngan cik photoshop tuh, maka setiap hujah dia, dia akan buat dalam bentuk lukisan pulak untuk menambahkan pemahaman si pembaca blog beliau, termasuk aku. macam tu ar baru tak boring. *fact : sampai skang aku tak gheti gheti lagi main photoshop CS3.  -__-


 
tu lah serba sikit yang aku tau pasal brader ZackZukhairi nih. tapi beliau dah lama tak update blog, aku dengar dengar dia ada masalah. beriban riban orang mintak dia update blog termasuk aku, tapi tu lah kita tak tau apa masalah dia, so kita berdoa la moga masalah beliau tu setel dan sepantas kilat beliau akan mengupdate blog beliau. =)



oh, ni aku nak habaq... aku tak tau la aku bukak fesbuk arituh aku baca bismillah kot gamaknya, bukak bukak jer notifications ada nih : "ZackZukhairi accepted your friend request!" giler kau, retiss jadik kawan aku tuh...arghhh! pengsan! dalam ribu riban orang dok add dia, dia accept aku wehh! sentap wohh...ngehehe...maybe dia pilih secara rawak jer tuh! prasan lah hang! ok, fine... -__-


(^__^) sentap!!!



p/s sory bro, aku printscreen gambaq tanpa kebenaran. -__-




ok, wassalam, sayonara...




No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)