Thursday, September 1, 2011

Biar Sampai Syurga...





ni sesaje aku nak promote video aku ni. tapi takde la sangat video aku pun, video ciplak je ni. saja nak ngetest upload video dalam You Tube, aku printscreen karya karya brader Zack Zukhairi dan aku terjemahkan dalam bentuk video *keji giler kan*





kepada brader Zack Zukhairi, kalau la (sekali lagi) kalau la bro ada terbaca blog tak semengah aku ni walaupun aku yakin 100% dia tak baca punya blog ni, aku mintak ampun dan maaf bebanyak sebab copycat karya karya bro tanpa kebenaran. walaupun aku copy, aku tetap mention nama beliau dan aku tak mengaku yang kartun bulat bulat tu aku yang lukis (-__-")






jom layan.....








aku ni bukan apa, jakun sikit almaklumla baru first time upload video dalam You Tube..muahahaha







Selamat Hari Raya Aidilfitri

segala salah dan silap, aku mohon ampun dan maaf bebanyak !





ok, assalamualaikum babaii...