Monday, October 31, 2011

Siapa Nak Belajar Editing Gambar Tu Boleh la Cari Saya ! mwahahahaha...

 pangggggg..!!!
edit pun dah macam hidup segan mati takmau ada hati nak ajar orang (-__-")













 



















****************************



entri takde motif sebenarnya ni. saja aku nak upload gambar yang aku edit pakai tettt... cer teka? sambil-sambil tu nak show off aktiviti-aktiviti yang agak berpekdah jugak la yang aku buat dalam bulan Oktober ni haa. *bukan senang aku nak buat aktiviti-aktiviti berpekdah ni*





yang gambar atas sekali tu aku dekat sawah berdekatan dengan tempat kelahiran mak aku dedulu. cer kagum tengok.. pangggg!




gambar yang aku pakai baju kuning tu gambar masa aku pegi Kem Air dekat Sungai Perak. memang terbaik dari ladang la. first time aku berkayak dan ber'rafting'. syok giler engkau! tapi aku takde gambar masa tengah berkayak tu, sebab diorang tak benarkan. kalau camera rosak masuk air sendiri tanggung la derr..





ok, assalamualaikum babaii....





p/s engkau hado entri takde motif macam aku? hadooo?? 






No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)