Friday, December 23, 2011

Sumpah aku menyampah status facebook budak-budak sekarang.







please la..




toksah la..




tak payah gedik sangat la..




takde orang suka pun kau buat macam tu, menyampah lagi ada..




tahu tak buat apa? 




-





-





-





-





-





-





-






BUAT STATUS MACAM NI HAAA...
*menyampah sampai capslock ayat kau!*





nak baca pon boleh tergeliat lidah, apatah lagi nak buat karangan BM (-__-')








p/s : aku lebih rela tengok siput babi main kejar-kejar daripada dok baca status yang menyemakkan news feed aku nih!











babiii...eh, babaiii la =)




5 comments:

  1. oh yeah, this is so true! mata pun juling kot baca.

    ReplyDelete
  2. betul2..konon2 'manja' kot wat status macam tu..boleh blah!

    ReplyDelete
  3. waahh..akak! 2x5 la kter..sy pn mmg cemuih,meluat..eiii cm2 g r! diowg wt status gi2 coz nk jd hot n popular ler!~~....igtkn klo bkk fb ni best lar cket tp wt sket aty g da lar!...muka x lwa lgsg! tp posing2 lbeh..berok comey g drpd diowg 2!..siap da yg pkai kain tlekung ps2 posing dpn camera la..apo kono ngn diowg niee~~..nsb baekk la kwn2 sy x mcm 2 lgsg..blah la kowg! igt cun sgt ker??..

    ReplyDelete
  4. haha~ depa ni ada masalah key board la sy ingat kak oi (= . ataupun key board depa import dari planet lain . lebih dasat lagi depa ni tak blajaq betoi2 waktu cikgu dok cakap kat depan.

    -cik mah

    ReplyDelete

ratna mintak tolong komen =)