Wednesday, December 7, 2011

"Tak Student La Kalau Tak Ponteng Kelas! "






kelas giler tajuk entry aku..hahaha

 
aku malas la nak upload gambar dalam fesbuk sekarang nih, tak tau lah apsal..aku lebih suka upload gambar dalam blog lagi. nanti dah tua-tua boleh la tengok-tengok balik gambar masa memuda duluuu..hehe..tu pun kalau sempat lah kan..wallahhualam..





aku dah taknak letak tajuk 'wordless wednesday' lah kali ni walaupun hari ni hari rabu. lagipun gambar-gambar yang aku upload untuk 'wordless wednesday' macam tak menepati tema jer. gambar bajet lawa je yang aku upload padahal maksud sebenar wordless wednesday ni kena upload gambar yang menceritakan pelbagai maksud ataupun kisah berdasarkan gambar tu then takde caption bagai untuk gambar tu. yang aku ni dah melalut dok cerita pasal orang dalam gambar tu la, ambik dekat mana, dengan siapa..pfffttt..lagipun dah berapa banyak entry wordless wednesday dah. tu je la modal aku nak update blog.






aku sekarang nih sibuk sangat , sibuk sampai dengan slumber badak jer aku ponteng kelas! seminggu pulak tu! aku ponteng pon sebab akak aku kawen, umah aku dengan Tanjung Malim ni kalau naik bas dalam 7 jam baru sampai, takkan la aku nak ulang alik kot, masak jugak la..tiket pegi balik dah dekat lapan puloh hengget dah, rabak jugak kalau nak ulang alik selalu. ni lah realitinya seorang student.. bak kata pepatah 'tak student la kalau tak ponteng kelas'..hahaha




 

























p/s : aku rasa entry aku kali ni melalut ke laut je  (-__-")






ok, assalamualaikum babaiii...





No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)