Monday, January 2, 2012

Lempang pakai ipad






ce tengok video nih...free free je kena lempang, pakai ipad pulak tu! tergelak kehkeh aku depan lappy ni haa..





sakit ke dikkk??? hahahahaha..






ok, babaiii




p/s : 2 hari lagi nak exam! ngeee..



4 comments:

  1. huyoo. ni tak syg ipad ni.. haha. kasi kami je lah ipad tuh.. salam kenal. free2, jmput singgah blog kami, jmput bc DAHULU itu.. all the best exam

    ReplyDelete
  2. tu la..kalau taknak bak sini je..insyaAllah nanti saya singgah sana, thanks ye datang sini and thanks for the wishes..i'll do my best! :)

    ReplyDelete
  3. Peh,ipad tu kalau rosak memang la tak berbaloi..
    Abis kalau dah geram nak buat macam mana kan,bedal je la guna objek yang ada kat tangan...haha

    ReplyDelete
  4. huishhh, gilo ke hapo....saket tu, mesti lepas tu bergaduh, yang abg dia dah napa mcm datang bulan je, haha

    ReplyDelete

ratna mintak tolong komen =)