Tuesday, January 22, 2013

Seni mengambil gambar yang perlu diketahui







Orang kata kalau dah memang berbakat plus plus berseni tu, buat apa pun nampak cantik. Ini gambar yang aku ambil secara sengaja dekat page Ustaz Azhar Idrus. Gambar ni dekat pasar Chow Kit tak silap aku. Cuba teliti dan tengok betul betul gambar ni, banyak maksud tersurat dan tersirat. Tak perlu aku jelaskan kot kan kannn? :)


Tak payah nak pergi tempat lawa lawa and vogue vogue, yang penting kualiti gambar tu dan nilai keseniannya, walaupun cuma gambar penyapu lidi sama penyodok je. Dan yang paling penting jugak mestilah cameranya. So, bilakah aku akan dapat camera DSLR sebijik ??? hahaha..



ok, byeeee :)



No comments:

Post a Comment

ratna mintak tolong komen =)